Zametací stroj Güde GKM 700 16787 + ZDARMA pracovní rukavice

Kód: 4015671159311
Akce discount-0
Značka: Güde
2 023 Kč / ks 1 672 Kč bez DPH
Skladem
Můžeme doručit do:
29.4.2024
Možnosti doručení

Mechanický úklidový stroj, určený k zametání prachu nebo drobných nečistot z menších suchých/rovných ploch - hal, chodeb, teras, vjezdů, dvorů apod.  

 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Mechanický úklidový stroj, určený k zametání prachu nebo drobných nečistot z menších suchých/rovných ploch - hal, chodeb, teras, vjezdů, dvorů apod.

Účinný zametací systém (→ 2 podávací rotační kartáče, 2 sběrné válcové kartáče), centrální nastavení přítlaku kartáčů pomocí seřizovacího šroubu.

Konstrukce: korpus stroje z tvrzeného plastu, nylonové kartáče s dvojitým řemenovým pohonem, sklopná vodicí rukojeť, 14,5 l sběrná nádoba s madlem, pojezdová kola s gumovým běhounem pro maximální přilnavost k hladkým povrchům.

Obvyklá pracovní rychlost: 4 km/hod., běžně dosažitelný plošný výkon: 2.000 m2/hod.

Technické parametry:

  • Posuv stroje: manuální
  • Šířka záběru: 700 mm
  • Sběrná nádoba: 14,5 l
  • Váha: 10.3 kg

 

Jsme autorizovaným prodejcem strojů a nářadí německé značky Güde v České republice. Máte tak 100% záruku profesionálního záručního i pozáručního servisu včetně reklamací a také záruku nákupu originálních produktů z oficiální sítě pro Českou republiku.

Jsme tu pro Vás již od roku 1992

Za tuto dobu jsme zákazníkům v kamenné prodejně nebo na internetu dodali tisíce různých druhů zboží. Můžete si být jisti, že nabízíme pouze kvalitní, cenově dostupné zboží. Disponujeme velkými skladovými zásobami se širokým sortimentem zboží. Naší prioritou je rychlé dodání zboží a spokojený zákazník. 

Garancí spolehlivého nákupu jsou i certifikáty ověřeného obchodu ze strany zákazníků na vyhledávačích Heureka.cz a Zbozi.cz

Doplňkové parametry

Kategorie: Zametací stroje
Záruka: 2 roky
Délka sestaveného zařízení v mm: 1260
Posuv stroje: manuální
Sběrná nádoba: 14,5 l
Šířka sestaveného zařízení v mm: 700
Šířka záběru: 700 mm
Výška sestaveného zařízení v mm: 850

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.